Jouw ervaring met selectief mutisme

De Universiteit Leiden start een onderzoek om jongeren met selectief mutisme beter te begrijpen en vraagt om ervaringen te delen.

Om jongeren met selectief mutisme beter te kunnen helpen, is het super belangrijk om van henzelf te horen hoe zij zich voelen en wat zij ervaren! Dat is best lastig, want jongeren met selectief mutisme hebben moeite dat te vertellen aan anderen.

Wat helpt jou wel? Wat helpt jou echt niet? Welke tips zou jij anderen geven? Deze vragen worden vaak gesteld, maar bijna nooit door jongeren zelf beantwoord.

In dit onderzoek luisteren we naar de stem van jongeren zelf en dat doen we op manieren die het best bij jou passen. Daarvoor hebben we jou nodig!

Meedoen?

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, heb je selectief mutisme en wil je meedoen en lezen wat andere jongeren met selectief mutisme vinden? Dan zoeken wij jou!

Meedoen met de focusgroep?

Bent u een ouder, docent of coach van een jongere met selectief mutisme en wilt u meedoen met een focusgroep? Dan horen wij graag van u!

Meedoen is helemaal vrijwillig. Privacy van deelnemers is gewaarborgd en namen of persoonlijke gegevens worden niet openbaar.