Lekkere kletskoppen?!

 

Na het succes van Breek de stilte, kon een 2e boek van Eustache niet uitblijven. Een boek voor en over kinderen met selectief mutisme: Lekkere kletskoppen?!

Hoi, ik ben Jessy en ik heb selectief mutisme. Dan durf je op school niet of maar heel weinig te praten, maar thuis doe je het wel gewoon. In Lekkere kletskoppen?! ga ik je er veel meer over vertellen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met Milas, Eef en Sam. Ik wist helemaal niet dat selectief mutisme bij meer kinderen voorkomt, ik dacht altijd dat het aan mij lag. Ik vind het fijn om te weten dat er meer kinderen zijn zoals ik en om te horen hoe zij met bepaalde dingen omgaan. We gaan nog veel meer over onszelf vertellen in dit boek. Lees je mee?

Lekkere kletskoppen?! is een kinderboek voor en over kinderen met selectief mutisme. Zij kunnen dit boek zelfstandig lezen en eruit halen wat hen aanspreekt, maar het is ook geschikt om samen met een volwassene te lezen of om uit voor te lezen. Elk hoofdstuk sluit af met achtergrondinformatie, specifiek bedoeld voor de volwassenen rond het kind.


Lekkere kletskoppen?! 

Het boek kost € 16,95

Verzendkosten: Nederland € 3,25 - België € 4,95

 

Maak hieronder de keuze naar welk land verstuurd moet worden