Ook op social media besteed ik regelmatig aandacht aan zaken die spelen rondom selectief mutisme:

Eustache Sollman

Ik werk als ambulant begeleider bij de Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland (SOTOG) en ben gespecialiseerd in selectief mutisme. Sinds januari 2022 ben ik eigenaar van EUSTACHE.

Selectief mutisme. Ik had er in 2007 nog nooit van gehoord en vond dat ik me erin moest gaan verdiepen, want ik kwam toch als begeleider op scholen om expertise over te dragen? Een zoektocht begon. Dit bracht mij onder andere bij academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie De Bascule in Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Ik zoog de gekregen informatie als het ware op en zette de opgedane kennis volop in tijdens de begeleiding van kinderen met selectief mutisme.

 

Tegenwoordig begeleid ik leerlingen volgens het protocol ‘Praten op school een kwestie van doen’ en geef ondersteuning aan leerkrachten en schoolteams. 

 

Ik geef lezingen over selectief mutisme op zowel basis- als voortgezet onderwijs, maar ook bij andere instellingen of op congressen. Wilt u hier meer informatie over, neem dan rustig contact met me op.


Contact met EUSTACHE:

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met Eustache Sollman.

I.v.m. vakantie zal vanaf 9 januari op uw bericht gereageerd worden.

 


Contactgegevens:

EUSTACHE

Eustache Sollman

Beukenlaan 10

7271 JH Borculo

www.eustache.nl

info@breekdestilte.nl 

KVK: 84875119