Webinars, lezingen en coaching

Tijdens een webinar (via Zoom) wordt door middel van een 'lezing' basisinformatie gegeven over selectief mutisme en worden algemene zaken besproken, zowel vanuit theorie als vanuit de praktijk. De nadruk ligt hierbij op het jonge kind, basisschoolleeftijd. Ondertussen kunnen deelnemers via de chat vragen stellen. Aansluitend worden live enkele vragen met de deelnemers doorgenomen. Maximaal 25 deelnemers, dus volop ruimte voor vragen en inbreng.

(Bij minder dan 10 aanmeldingen gaat een webinar niet door en ontvang je je geld terug.)

 

Kies je voor een online coachingsmoment selectief mutisme, dan is er 1 op 1 (of met maximaal 4 deelnemers) ruimte om 45 minuten online met elkaar in gesprek te gaan. Het moment plannen we samen in. De online coachingsmomenten vinden in principe plaats op een vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Een ander moment is in overleg ook zeker mogelijk.

 

Ik geef tevens lezingen over selectief mutisme en extreme verlegenheid. Zowel op congressen, studiedagen voor scholen of samenwerkingsverbanden, maar bijvoorbeeld ook op een door ouders georganiseerde bijeenkomst. Wil je zelf een bijeenkomst organiseren waarbij ik een lezing verzorg? Neem rustig en vrijblijvend contact met me op. 

 

 

 

Zaterdag 1 juni

OVER SELECTIEF MUTSIME GESPROKEN

Benefietlezing voor de Stichting Selectief Mutisme

Inloop vanaf 12.30 uur

Entree € 15,- p.p.

Aanmelden: stichtingselectiefmutisme@gmail.com 

 

 

Hieronder kun je een keuze maken tussen de beschikbare opties. Na betaling ontvang je een mail met verdere informatie. Mocht je vragen hebben, neem dan rustig even contact met me op.