Webinars, lezingen en coaching

Tijdens een webinar (via Zoom) wordt door middel van een 'lezing' basisinformatie gegeven over selectief mutisme en worden algemene zaken besproken, zowel vanuit theorie als vanuit de praktijk. De nadruk ligt hierbij op het jonge kind, basisschoolleeftijd. Ondertussen kunnen deelnemers via de chat vragen stellen. Aansluitend worden live enkele vragen met de deelnemers doorgenomen. De webinars beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00/21.15 uur. (Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat een webinar niet door en ontvang je je geld terug.)

Binnenkort wordt een nieuwe datum voor een webinar gepland.

 

Kies je voor een online coachingsmoment selectief mutisme, dan is er 1 op 1 ruimte om 45 minuten online met elkaar in gesprek te gaan. Het moment plannen we samen in. De online coachingsmomenten vinden in principe plaats op een vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur.

 

Ik geef tevens lezingen over selectief mutisme en extreme verlegenheid. Zowel op congressen, studiedagen voor scholen of samenwerkingsverbanden, maar bijvoorbeeld ook op een door ouders georganiseerde bijeenkomst. Wil je zelf een bijeenkomst organiseren waarbij ik een lezing verzorg? Neem rustig en vrijblijvend contact met me op. 

Er staat een lezing in Borculo gepland op zondag 2 april 2023.

Op zondag 26 maart spreek ik in Antwerpen tijdens een ontmoetingsdag van de Vlaamse Vereniging Selectief Mutisme.

 

Hieronder kun je een keuze maken tussen de beschikbare opties. Na betaling ontvang je een mail met verdere informatie. Mocht je vragen hebben, neem dan rustig even contact met me op.